Să luăm măsuri – Ce poți face tu

Aliații Umanității ne cer să luăm atitudine pentru bunăstarea lumii noastre și pentru a deveni, în esență, Aliații Umanității noi înșine. Însă pentru a fi real, acest angajament trebuie să vină de la conștiința noastră, cea mai adâncă parte din noi. Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a contracara Intervenția și pentru a deveni o forță pozitivă prin a te întări pe tine și pe alții din jurul tău.

Unii cititori au exprimat sentimente de lipsă de speranță după ce au citit materialul Aliaților. Dacă aceasta este experiența ta, este important să-ți aduci aminte că este intenția Intervenției aceea de a te influența să simți ori acceptare și speranță ori neajutorare și impotență în fața prezenței lor. Nu-ți da voie să fii convins astfel. Îți găsești tăria luând măsuri. Ce poți face cu adevărat? Sunt destul de multe lucruri pe care le poți face.


Educă-te.

Pregătirea trebuie să înceapă cu conștiență și educație. Trebuie să ai o înțelegere despre lucrurile cu care te confrunți. Educă-te în legătură cu fenomenul OZN/extratereștri. Educă-te în legătură cu ultimele descoperiri ale științei planetare și ale astrobiologiei care devin disponibile pentru noi.

Rezistă influenței Programului de Pacificare.

Rezistă Programului de de Pacificare. Rezistă influenței de a deveni nepăsător și inert la propria ta Cunoaștere. Rezistă Intervenției prin conștiență, prin promovare și prin înțelegere. Promovează cooperarea, unitatea și integritatea umană.

Devino conștient de Mediul Mental.

Mediul Mental este mediul gândului și al influenței în care trăim cu toții. Efectul său asupra gândirii noastre, asupra emoțiilor noastre și asupra acțiunilor noastre este chiar mai mare decât efectul mediului fizic. Mediul Mental este acum afectat și influențat direct de către Intervenție. Este afectat, de asemenea, de interese guvernamentale și comerciale de pretutindeni în jurul nostru. Să devii conștient de Mediul Mental este crucial pentru menținerea propriei tale libertăți de a gândi liber și clar. Primul pas pe care-l poți face este să alegi în mod conștient cine și ce îți influențează gândirea și deciziile prin stimulii pe care-i primești din afară. Aceștia includ media, cărți și prieteni convingători, familie și figuri autoritare. Crează-ți propriile directive și învață cum să determini în mod clar, cu discernământ și obiectivitate, ceea ce alți oameni, și chiar cultura în întregime, îți spun. Fiecare dintre noi trebuie să învețe să discearnă în mod conștient aceste influențe pentru a proteja și pentru a înălța Mediul Mental în care trăim.

Studiază Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate.

Studiul Căii Cunoașterii din Mai Marea Comunitate te aduce în contact direct cu mintea spirituală mai adâncă pe care Creatorul întregii vieți a pus-o înăuntrul tău. La nivelul acestei minți mai adânci dincolo de intelectul nostru, la nivelul Cunoașterii, este locul în care ești ferit de intereferență și manipulare din partea oricărei puteri lumești sau din Mai Marea Comunitate.

Cunoașterea deține pentru tine, de asemenea, scopul tău spiritual mai mare pentru care ai venit în lume în aceste timpuri. Este însuși centrul spiritualității tale. Îți poți începe călătoria în Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate astăzi începând studiul cărţii Paşi către Cunoaştere pe care o poți descărca gratis de pe internet la adresele :

http://goo.gl/LsHa4q – Introducerea cărții.

http://goo.gl/PGnrpC – Prima parte a cărții.

Ajută la traducerea Informărilor de la Aliații Umanității

În acest moment, numai o mică parte din informările Aliaților Umanității a fost tradusă în limba română. Dacă vorbești fluent engleza, ajută-ne să-i găsim pe vizionari. Ajută la traducerea mesajului Aliaților pentru umanitate ca să poată ajunge la cât mai mulți oameni.

Conservă și protejează mediul.

Pe zi ce trece, învățăm tot mai multe în legătură cu nevoia de a ne conserva, proteja și restaura mediul natural. Chiar dacă Intervenția nu ar fi existat, acest lucru tot ar fi o prioritate.

Însă mesajul Aliaților oferă impulsuri noi și o nouă înțelegere pentru nevoia de a crea o utilizare sustenabilă a resurselor naturale ale lumii noastre. Devino conștient în legătură cu modul în care trăiești și cu ceea ce consumi și află ce poți face pentru a sprijini mediul. Așa cum Aliații evidențiază, auto-suficiența noastră ca și rasă va fi necesară pentru a ne proteja libertatea și avansarea în cadrul unei Mai Mari Comunități de viață inteligentă.

Răspândește mesajul privind Informările Aliaților Umanității.

Împărtășirea mesajului Aliaților cu alții este de-o importanță vitală pentru următoarele motive:

  • Ajuți la ruperea tăcerii anesteziante care înconjoară realitatea și spectrul Intervenției extraterestre.

  • Ajuți la spargerea izolării care-i împiedică pe oameni să formeze legături între ei în privința acestei mari provocări.

  • Îi trezești pe aceia care au căzut sub influența Programului de Pacificare, oferindu-le o șansă de a-și folosi propriile minți pentru a re-evalua semnificația acestui fenomen.

  • Întărești hotărârea dinăuntrul tău și dinăuntrul altora de a nu capitula fie în fața fricii, fie în fața evitării, întâmpinând marea provocare a timpurilor noastre.

  • Aduci confirmare privind înțelegerile profunde și Cunoașterea altor oameni în legătură cu Intervenția.

  • Ajuți la stabilirea rezistenței care poate contracara Intervenția și poate promova împuternicirea ce-i poate oferi umanității unitatea și tăria de a ne stabili propriile Reguli de Angajare.

Iată câteva măsuri concrete pe care le poți lua astăzi:

  • Împărtășește-le altora acest mesaj. Primul set întreg de informări este acum disponibil pentru citit și de descărcat gratis de pe pagina de internet: www.aliatiiumanitatii.org

  • Citește Declarația Suveranității Umane și împărtășește acest document de valoare cu alții. Poate fi citit online și printat la adresa:

www.humansovereignty.org/romanian-declaration/ .

  • Împărtășește materialul și perspectiva Aliaților pe forumuri online existente și pe grupuri de discuție ori de câte ori este potrivit. Acest sumar de 8 puncte te poate ajuta în prezentarea Mesajului Aliaților.

Această listă nu este în niciun caz una finală. Este doar un început. Privește-ți propria viață și vezi ce oportunități ar putea să existe acolo, și fii deschis la propria ta Cunoaștere și la propriile tale înțelegeri profunde în această privință. În plus față de a face lucrurile enumerate mai sus, oamenii deja au găsit moduri creative pentru a exprima mesajul Aliaților – prin artă, prin muzică, prin poezii. Găsește-ți calea.