PRIMA INFORMARE – Prezența extraterestră din lume în prezent

Este o mare onoare pentru noi să putem prezenta aceste informații tuturor celor care sunt destul de norocoși să afle despre acest mesaj. Noi suntem Aliații Umanității. Această transmisiune este făcută posibilă de prezența Celor Nevăzuți, îndrumătorii spirituali care supraveghează dezvoltarea vieții inteligente atât în lumea voastră cât și în întreaga Marea Comunitate a lumilor. Noi nu comunicăm prin niciun dispozitiv mecanic, ci printr-un canal spiritual care este liber de interferențe. Deși trăim în mediul fizic, ca și voi, ne e dat privilegiul de a comunica în acest fel cu scopul de a furniza informațiile pe care trebuie să le împărtășim cu voi.

Reprezentăm un grup mic care observă evenimentele lumii voastre. Venim din Marea Comunitate. Nu intervenim în treburi umane. Nu avem nicio așezare aici. Am fost trimiși cu un scop foarte specific – să fim martori la evenimentele care au loc în lumea voastră și, fiind dată oportunitatea de a face așa, să vă comunicăm ceea ce vedem și ceea ce știm. Căci voi trăiți pe suprafața lumii voastre și nu puteți vedea chestiunile care o înconjoară. Nici nu puteți vedea clar vizita care are loc în lumea voastră în acest moment sau ce prevestește pentru viitorul vostru.

Am vrea să depunem mărturie cu privire la această vizită. Facem așa la rugămintea Celor Nevăzuți, căci am fost trimiși cu acest scop. Informațiile pe care suntem pe cale să le împărtășim cu voi ar putea părea foarte epuizante și înfiorătoare. Sunt poate neașteptate de către mulți care vor auzi acest mesaj. Noi înțelegem această dificultate, căci a trebuit să înfruntăm acest lucru în propriile noastre culturi.

Pe măsură ce descoperiți informațiile, ar putea fi dificil de acceptat la început, dar ele sunt vitale pentru toți cei care ar căuta să aibă o contribuție în lume.

De mulți ani observăm treburile lumii voastre. Nu căutăm nicio relație cu umanitatea. Nu suntem aici într-o misiune diplomatică. Am fost trimiși de Cei Nevăzuți să trăim în proximitatea lumii voastre pentru a observa evenimentele pe care suntem pe cale să le descriem.

Numele noastre nu sunt importante. Ar fi lipsite de importanță pentru voi. Și nu le vom împărtăși pentru propria noastră siguranță, căci trebuie să rămânem ascunși pentru a putea servi.

Pentru a începe, e necesar pentru oamenii de pretutindeni să înțeleagă faptul că umanitatea își face apariția într-o Comunitate Mare a vieții inteligente. Lumea voastră este ”vizitată” de câteva rase extraterestre și de câteva organizații diferite de rase. Această vizită se desfășoară în mod activ de ceva timp. Au existat vizite în istoria umană, dar nimic de-o așa anvergură. Apariția armelor nucleare și distrugerea lumii voastre naturale au adus aceste forțe pe meleagurile voastre.

Înțelegem că există mulți oameni pe pământ în prezent care încep să-și dea seama că această vizită are loc. Și înțelegem, de asemenea, că există multe interpretări ale acestei vizite – ce ar putea să însemne și ce ar putea să ofere. Iar mulți dintre oamenii care sunt conștienți de aceste lucruri sunt foarte optimiști și anticipează un mare beneficiu pentru umanitate. Înțelegem. Este natural să vă așteptați la acest lucru. E natural să fiți optimiști.

Vizita în lumea voastră e foarte extinsă acum, atât de extinsă încât oamenii din toate părțile lumii îi sunt martori și îi experimentează efectele în mod direct. Ce i-a adus pe acești ”vizitatori” din Marea Comunitate, aceste organizații diferite de ființe, nu este promovarea progresului umanității sau a educației spirituale a umanității. Ceea ce a adus aceste forțe pe meleagurile voastre într-un număr atât de mare cu așa intenție sunt resursele lumii voastre.

Înțelegem că acest lucru ar putea fi dificil de acceptat la început pentru că nu puteți încă aprecia cât de frumoasă e lumea voastră, cât de mult posedă ea și ce bijuterie rară este, într-o Comunitate Mare de lumi aride și spațiu gol. Lumile asemănătoare cu lumea voastră sunt rare într-adevăr. Cele mai multe locuri din Marea Comunitate care sunt locuite acum au fost colonizate, iar acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei. Dar lumile care se aseamănă cu lumea voastră în care viața a evoluat natural, fără ajutorul tehnologiei, sunt mult mai rare decât v-ați putea da seama. Alții manifestă un interes deosebit față de aceste lumi, firește, căci resursele biologice ale lumii voastre sunt folosite de mai multe rase de milenii întregi. E considerată un depozit de unii. Cu toate acestea, dezvoltarea culturii umane și a armelor periculoase și deteriorarea acestor resurse au cauzat Intervenția extraterestră.

Poate că vă întrebați de ce nu sunt organizate eforturi diplomatice pentru a lua legătura cu liderii umanității. Acest lucru este rezonabil de întrebat, dar dificultatea aici e că nu există nimeni care să reprezinte umanitatea, căci poporul vostru este divizat, iar națiunile voastre se opun una fața de cealaltă. Este presupus, de asemenea, de acești vizitatori de care vorbim că voi sunteți războinici și agresivi și că ați aduce daune și ostilitate universului din jurul vostru în ciuda calităților voastre bune.

Așadar, în discursul nostru ne dorim să vă dăm o idee despre ce se întâmplă, ce va însemna pentru umanitate și cum acest lucru este înrudit cu dezvoltarea voastră spirituală, dezvoltarea voastră socială și cu viitorul vostru în lume și în însăși Marea Comunitate a lumilor.

Oamenii sunt inconștienți de prezența forțelor extraterestre, inconștienți de prezența exploratorilor de resurse, de aceia care ar căuta o alianță cu umanitatea în propriul lor beneficiu. Poate că ar trebui să începem aici prin a vă da o idee despre cum este viața dincolo de meleagurile voastre, căci nu ați călătorit departe iar voi înșivă nu puteți aprecia aceste lucruri.

Trăiți într-o parte a galaxiei care e destul de locuită. Nu toate părțile galaxiei sunt atât de locuite. Există regiuni mari neexplorate. Există multe rase ascunse. Comerțul dintre lumi se practică doar în anumite zone. Mediul în care vă veți face apariția este unul foarte competitiv. Nevoia pentru resurse este experimentată pretutindeni, iar multe societăți tehnologice și-au depășit resursele naturale din lumile lor și trebuie să facă negoț, schimburi și să călătorească pentru a obține ce le trebuie. Este o situație foarte complicată. Multe alianțe s-au format și conflictele chiar au loc.

Poate că, în acest punct, e necesar să realizați că Marea Comunitate în care vă faceți apariția este un mediu dificil și unul provocator, și totuși aduce mari oportunități și mari posibilități pentru umanitate. Însă, ca aceste posibilități și aceste avantaje să fie conștientizate, umanitatea trebuie să se pregătească și să ajungă să cunoască cum arată viața în univers. Și trebuie să ajungă să înțeleagă ce înseamnă spiritualitatea într-o Comunitate Mare a vieții inteligente.

Noi înțelegem din propria noastră istorie că acesta este cel mai mare prag pe care orice lume îl va înfrunta vreodată. Nu e ceva, cu toate acestea, ce puteți plănui singuri. Nu este ceva ce puteți plănui pentru propriul viitor. Căci înseși forțele care ar aduce realitatea Marii Comunități aici sunt deja prezente în lume. Împrejurările le-au adus aici. Sunt aici.

Poate că asta vă dă o idee despre cum este viața dincolo de granițele voastre. Nu vrem să creăm o idee care să fie temătoare, dar e necesar pentru propria voastră bunăstare și pentru viitorul vostru ca voi să aveți o estimare onestă și să puteți ajunge să vedeți aceste lucruri clar.

Simțim că nevoia de pregătire pentru viața din Marea Comunitate e cea mai mare nevoie care există în lumea voastră astăzi. Și totuși, din ceea ce observăm, oamenii sunt preocupați cu propriile treburi și cu propriile probleme în viețile lor de zi cu zi, inconștienți de marile forțe care le vor schimba destinul și care le vor afecta viitorul.

Forțele și grupurile care sunt aici astăzi reprezintă câteva alianțe diferite. Aceste alianțe diferite nu sunt unite între ele în eforturile lor. Fiecare alianță reprezintă câteva grupuri rasiale care colaborează cu scopul de a obține acces la resursele lumii voastre și de a menține acest acces. Aceste alianțe diferite, în esență, concurează una cu cealaltă deși nu sunt în război între ele. Ele văd lumea voastră ca pe un mare premiu, ceva ce vor să aibă pentru ele înseși.

Acest lucru creează o dificultate foarte mare pentru popoarele voastre, căci forțele care vă vizitează nu numai că au tehnologie avansată, ci, de asemenea, coeziune socială puternică și pot să influențeze gândul în mediul mental. Vedeți voi, în Marea Comunitate, tehnologia se obține ușor și, astfel, marele avantaj dintre societățile concurente este abilitatea de a influența gândul. Această abilitate a căpătat demonstrații foarte sofisticate. Reprezintă un set de capacități pe care umanitatea abia începe să le descopere.

În consecință, vizitatorii voștri nu vin înarmați cu arme puternice sau cu armate sau cu flote de nave. Ei vin în grupuri relativ mici, dar posedă deprinderi considerabile în influențarea persoanelor. Aceste deprinderi reprezintă o întrebuințare mai sofisticată și mai matură a puterii în Marea Comunitate. Această abilitate e cea pe care umanitatea va trebui să o cultive în viitor dacă are de gând să rivalizeze cu alte rase cu succes.

Vizitatorii sunt aici să câștige loialitatea umanității. Ei nu vor să distrugă așezările umane sau prezența umană. În schimb, își doresc să le folosească în propriul lor beneficiu. Intenția lor este utilizarea, nu distrugerea. Ei simt că sunt îndreptățiți pentru că ei cred că salvează lumea. Unii chiar cred că salvează umanitatea de ea însăși. Dar această perspectivă nu vă servește interesele superioare, nici nu încurajează înțelepciune sau autodeterminare în familia umană.

Însă datorită faptului că există forțe ale binelui în Marea Comunitate a lumilor, voi aveți aliați. Noi reprezentăm vocea aliaților voștri, Aliații Umanității. Nu suntem aici să vă folosim resursele sau să vă luăm ce posedați. Nu căutăm să instituim umanitatea ca pe un stat client sau ca pe o colonie pentru propriile noastre întrebuințări. În schimb, ne dorim să cultivăm tărie și înțelepciune în umanitate pentru că noi sprijinim aceste lucruri în întreaga Marea Comunitate.

Rolul nostru, deci, e destul de esențial, iar informațiile noastre sunt foarte necesare pentru că în acest moment, chiar și persoanele care sunt conștiente de prezența vizitatorilor nu sunt conștiente încă de intențiile lor. Oamenii nu înțeleg metodele vizitatorilor. Iar ei nu înțeleg etica sau moralitatea vizitatorilor. Oamenii cred că vizitatorii sunt fie îngeri, fie monștri. Dar în realitate, sunt foarte asemănători cu voi în nevoile lor. Dacă ați putea vedea lumea prin ochii lor, le-ați înțelege conștiința și motivația. Dar ca să faceți asta, ar trebui să vă aventurați dincolo de ale voastre.

Vizitatorii sunt angajați în patru activități fundamentale în scopul de a căpăta influență în lumea voastră. Fiecare dintre aceste activități este unică, dar ele sunt toate coordonate împreună. Sunt săvârșite pentru că umanitatea e studiată de multă vreme. Gândirea umană, comportamentul uman, fiziologia umană și religia umană sunt studiate de o perioadă de timp. Acestea sunt bine înțelese de vizitatorii voștri și vor fi folosite în propriile lor scopuri.

Prima sferă de activitate a vizitatorilor reprezintă influențarea unor indivizi în poziții de putere și autoritate. Datorită faptului că vizitatorii nu vor să distrugă nimic din lume sau să strice resursele lumii, ei caută să capete influență asupra acelora pe care îi percep ca fiind în poziții de putere, în cadrul guvernelor și în cadrul religiei în primul rând. Ei caută contact, dar numai cu anumiți indivizi. Au puterea să realizeze acest contact și au puterea capacității de convingere. Nu toți dintre aceia pe care îi contactează vor fi convinși, dar mulți vor fi. Promisiunile de putere mai mare, de tehnologie mai înaltă și de dominație asupra lumii vor intriga și incita mulți indivizi. Iar aceștia sunt indivizii cu care vizitatorii vor căuta să stabilească o legătură.

Există foarte puțini oameni în guvernele lumii care sunt afectați așa, dar numărul lor este în creștere. Vizitatorii înțeleg ierarhia puterii pentru că ei înșiși trăiesc după ea, urmând propria lor ierarhie, ați putea spune. Sunt extrem de organizați și foarte concentrați în eforturile lor, iar ideea de a avea culturi pline de indivizi ce gândesc liber este în mare parte străină pentru ei. Ei nu pricep sau nu înțeleg libertatea individuală. Ei sunt precum multe societăți avansate tehnologic din Marea Comunitate care funcționează atât în cadrul lumilor lor respective cât și în așezările lor de-a lungul unor regiuni vaste de spațiu, utilizând o formă de guvernământ și organizație foarte bine întemeiată și foarte rigidă. Ei cred că umanitatea este haotică și dezordonată și au senzația că aduc ordine într-o situație pe care ei înșiși nu o pot înțelege. Libertatea individuală le este necunoscută, iar ei nu-i văd valoarea. În consecință, ceea ce caută ei să întemeieze pe pământ nu va onora această libertate.

Așadar, prima sferă a inițiativei lor este stabilirea unei punți de legătură cu indivizi din poziții de putere și influență pentru a le câștiga supunerea și pentru a-i convinge de aspectele benefice ale unei relații și ale unui scop comun.

Al doilea mijloc de activitate, care e poate cel mai dificil de luat în considerare din perspectiva voastră, este manipularea valorilor și impulsurilor religioase. Vizitatorii înțeleg că cele mai mari abilități ale umanității reprezintă, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a ei. Dorul oamenilor de izbăvirea individuală reprezintă una dintre cele mai mari însușiri pe care familia umană le are de oferit, chiar și pentru Marea Comunitate. Dar este, de asemenea, slăbiciunea voastră. Iar aceste impulsuri și aceste valori sunt cele care vor fi folosite.

Câteva grupuri ale vizitatorilor își doresc să se întemeieze ca agenți spirituali pentru că ei știu cum să vorbească în mediul mental. Ei le pot comunica oamenilor direct și, din nefericire, din cauza faptului că sunt foarte puțini oameni pe pământ care pot sesiza diferența dintre o voce spirituală și vocea vizitatorilor, situația devine foarte dificilă.

Așadar, a doua sferă de activitate urmărește să câștige supunerea oamenilor prin motivațiile lor religioase și spirituale. De fapt, acest lucru poate fi făcut ușor pentru că umanitatea nu este încă puternică sau dezvoltată în mediul mental. E dificil pentru oameni să sesizeze locul din care vin aceste impulsuri. Mulți oameni vor să i se ofere oricărui lucru care, cred ei, are o voce superioară și o putere superioară. Vizitatorii voștri pot proiecta imagini – imagini cu sfinții voștri, cu învățătorii voștri, cu îngeri – imagini care sunt prețuite și sfinte în lumea voastră. Ei și-au cultivat această abilitate pe parcursul multor, multor secole de încercări de a se influența unii pe alții și prin învățarea căilor de convingere care sunt practicate în multe locuri în Marea Comunitate. Vă consideră primitivi, iar astfel ei sunt de părere că își pot exercita această influență și că pot folosi aceste metode pe voi.

Aici există o tentativă de a lua legătura cu acei indivizi care sunt considerați senzitivi, receptivi și înzestrați natural să fie cooperanți. Mulți oameni vor fi selecționați, însă puțini vor fi aleși pe baza acestor calități particulare. Vizitatorii voștri vor căuta să câștige loialitatea acestor indivizi, să le câștige încrederea și dedicarea, spunându-le destinatarilor că vizitatorii sunt aici să ridice spiritual umanitatea, să îi dea umanității o nouă speranță, noi binecuvântări și o nouă putere – într-adevăr promițând lucrurile pe care oamenii le vor atât de mult dar pe care încă nu le-au găsit. Poate vă întrebați, ”Cum poate un asemenea lucru să se întâmple?” Dar vă putem asigura că nu este dificil odată ce înveți aceste capacități și abilități.

Efortul aici este pacificarea și reeducarea oamenilor prin convingere spirituală. Acest ”Program de Pacificare” este folosit în mod diferit cu grupuri religioase diferite în funcție de idealurile și temperamentul lor. Este întotdeauna țintit către indivizi receptivi. Aici se speră că oamenii își vor pierde simțul discernământului și că vor deveni în întregime încrezători în puterea superioară ce sunt de părere că le-ar fi oferită de către vizitatori. Odată ce această supunere s-a întemeiat, devine din ce în ce mai dificil pentru oameni să diferențieze ceea ce știu în sinea lor de ceea ce li se spune. Este o formă de convingere și manipulare foarte subtilă dar foarte pătrunzătoare. Vom vorbi mai multe despre această formă de convingere pe măsură ce continuăm.

Să menționăm acum a treia sferă de activitate, care reprezintă stabilirea prezenței vizitatorilor pe pământ și obișnuirea oamenilor cu această prezență. Ei vor ca umanitatea să devină aclimatizată la această schimbare foarte mare care are loc în jurul vostru – să deveniți aclimatizați la prezența fizică a vizitatorilor și la efectul lor asupra propriului vostru mediu mental. În acest scop, își vor crea așezări aici, deși nu la vedere. Aceste așezări vor fi ascunse, dar vor fi foarte puternice în proiectarea unei influențe pe populațiile umane care sunt lângă ele. Vizitatorii vor avea mare grijă și răbdare să se asigure că aceste așezări sunt eficace și că destui oameni le sunt loiali. Acești oameni sunt cei care vor păzi și ocroti prezența vizitatorilor.

Exact asta se întâmplă în lumea voastră în acest moment. Reprezintă o mare încercare și, din nefericire, un mare risc. Același lucru pe care-l descriem s-a întâmplat foarte des în foarte multe locuri din Marea Comunitate. Iar rasele emergente ca rasa voastră sunt mereu cele mai vulnerabile. Unele rase emergente reușesc să-și întemeieze propria conștiență, abilitate și cooperare până în punctul în care pot să contracareze influențe exterioare ca acestea și să-și întemeieze o prezență și o poziție în Marea Comunitate. Însă multe rase, înainte să poată măcar să ajungă la această libertate, cad sub controlul și influența puterilor străine.

Noi înțelegem că aceste informații ar putea să incite o teamă considerabilă și poate negare și confuzie. Dar pe măsură ce observăm evenimentele, realizăm că există foarte puțini oameni care sunt conștienți de situație așa cum există ea în realitate. Chiar și acei oameni care devin conștienți de prezența forțelor extraterestre nu sunt într-o poziție și nu au o perspectivă din care să poată vedea situația clar. Și fiind etern plini de speranță și optimiști, ei caută să-i dea acestui mare fenomen o semnificație cât mai pozitivă.

Cu toate acestea, Marea Comunitate este un mediu competitiv, un mediu dificil. Cei care se angajează în călătorii spațiale nu îi reprezintă neapărat pe cei avansați spiritual, căci cei care sunt avansați spiritual caută să se izoleze de Marea Comunitate. Nu caută comerț. Nu caută să influențeze alte rase sau să se implice în șirul foarte complex de relații care sunt create în numele comerțului si al beneficiului mutual. În schimb, cei avansați spiritual caută să rămână ascunși. Aceasta este o înțelegere foarte diferită, poate, însă una necesară ca voi să ajungeți să cuprindeți situația foarte dificilă cu care umanitatea se confruntă. Totuși, această situație dificilă are mari posibilități. Am vrea să vorbim despre aceste posibilități acum.

În ciuda gravității situației pe care o descriem, nu suntem de părere că aceste împrejurări ar fi o tragedie pentru umanitate. Într-adevăr, dacă aceste împrejurări pot fi conștientizate și înțelese, iar dacă pregătirea pentru Marea Comunitate, care există acum pe pământ, poate fi utilizată, studiată și aplicată, atunci oameni de pretutindeni de cuget bun vor avea abilitatea de a dobândi Cunoaștere și Înțelepciune de nivelul Marii Comunități. Astfel, oameni de pretutindeni vor putea să găsească baza pentru cooperare în așa fel încât familia umană să-și poată întemeia, în sfârșit, o unitate care nu a fost niciodată întemeiată aici până acum. Căci va fi nevoie să fiți puși în umbră de Marea Comunitate pentru a uni umanitatea. Iar această umbrire are loc acum.

Apariția într-o Comunitate Mare a vieții inteligente este evoluția voastră. Se va întâmpla fie că sunteți pregătiți sau nu. Trebuie să aibă loc. Pregătirea, deci, devine cheia. Înțelegere și claritate – iată lucrurile care sunt necesare și de care e nevoie în lumea voastră în acest moment.

Oameni de pretutindeni au mari daruri spirituale care le pot permite să vadă și să cunoască în mod limpede. Aceste daruri sunt necesare acum. Ele trebuie să fie conștientizate, întrebuințate și împărtășite liber. Nu depinde numai de vreun mare învățător sau vreun mare sfânt din lumea voastră să facă aceste lucruri. Ele trebuie cultivate de mult mai mulți oameni acum. Căci situația aduce cu sine necesitate, iar dacă necesitatea poate fi îmbrățișată, aduce cu ea mari oportunități.

Însă, cerințele pentru a învăța despre Marea Comunitate și pentru a începe să experimentați Spiritualitatea Marii Comunități sunt grozave. Niciodată nu a trebuit ca ființele umane să învețe astfel de lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Într-adevăr, asemenea lucruri au fost rareori învățate vreodată de cineva din lumea voastră până acum. Dar acum nevoia s-a schimbat. Împrejurările sunt diferite. Acum există noi influențe în rândurile voastre, influențe pe care le puteți simți și pe care le puteți cunoaște.

Vizitatorii caută să le interzică oamenilor să aibă această viziune și această Cunoaștere în sinea lor, căci vizitatorii voștri nu o au în sinea lor. Ei nu-i văd valoarea. Ei nu-i înțeleg realitatea. În acest sens, umanitatea ca un întreg este mai avansată decât sunt ei. Dar acest lucru este numai un potențial, un potențial care trebuie cultivat acum.

Prezența extraterestră din lume crește. Crește în fiecare zi, în fiecare an. Mult mai mulți oameni cad sub puterea sa de convingere, pierzându-și abilitatea de a cunoaște, devenind confuzi și distrași, crezând în lucruri care n-ar putea decât să-i slăbească și să-i facă neputincioși în fața acelora care ar căuta să îi folosească în propriile scopuri.

Umanitatea e o rasă emergentă. Este vulnerabilă. Acum înfruntă o serie de împrejurări și influențe pe care nu a trebuit să le înfrunte niciodată. Ați evoluat doar să concurați unii cu alții. Nu a trebuit să concurați niciodată cu alte forme inteligente de viață. Însă această competiție e cea care vă va întări și care va da naștere la cele mai mari atribute ale voastre dacă situația poate fi văzută și înțeleasă clar.

Rolul Celor Nevăzuți este acela de a cultiva această tărie. Cei Nevăzuți, pe care i-ați numi pe bună dreptate îngeri, nu-i vorbesc numai inimii umane ci inimilor de pretutindeni care sunt capabile să asculte și care au căpătat libertatea de a asculta.

Noi venim, deci, cu un mesaj dificil, însă unul promițător și plin de speranță. Poate că nu este mesajul pe care oamenii vor să-l audă. Cu siguranță nu e mesajul pe care vizitatorii l-ar promova. Este un mesaj care poate fi împărtășit de la persoană la persoană și va fi împărtășit pentru că e natural să faceți asta. Însă vizitatorii și aceia care au ajuns sub puterea lor de convingere se vor opune unei astfel de conștiențe. Ei nu vor să vadă o umanitate independentă. Nu acesta e scopul lor. Ei nici măcar nu cred că este benefic. Așadar, e dorința noastră sinceră ca aceste lucruri să fie luate în considerare nu cu trepidație, ci cu o minte serioasă și cu o grijă adâncă, care sunt bine justificate aici.

Înțelegem că sunt mulți oameni pe pământ în prezent care simt că se apropie o schimbare majoră pentru umanitate. Cei Nevăzuți ne-au spus aceste lucruri. Multe cauze îi sunt atribuite acestei senzații de schimbare. Și multe rezultate sunt prezise. Însă până nu puteți începe să cuprindeți realitatea faptului că umanitatea răsare într-o Comunitate Mare a vieții inteligente, încă nu aveți contextul potrivit pentru a înțelege destinul umanității sau marea schimbare care are loc pe pământ.

Din perspectiva noastră, persoanele sunt născute la vremea lor pentru a servi acele vremuri. Iată o învățătură cuprinsă în Spiritualitatea din Marea Comunitate, o învățătură căreia și noi îi suntem studenți. Predă libertatea și puterea scopului împărtășit. Îi acordă autoritate individului și individului care li se poate alătura altora – idei care sunt rareori acceptate sau adoptate în Marea Comunitate, căci Marea Comunitate nu reprezintă starea cerească. Este o realitate fizică cu rigorile supraviețuirii și tot ceea ce acest lucru implică. Toate ființele din cadrul acestei realități trebuie să se confrunte cu aceste nevoi și probleme. Iar în acest sens, vizitatorii voștri vă seamănă mai mult decât realizați. Ei nu sunt incomprehensibili. Ar căuta să fie incomprehensibili, dar pot fi înțeleși. Aveți puterea să faceți asta, dar trebuie să vedeți cu ochi limpezi. Trebuie să vedeți cu o viziune superioară și să cunoașteți cu o inteligență superioară, pe care aveți posibilitatea să o cultivați în sinea voastră.

Este necesar să vorbim acum mai mult în privința celei de-a doua sferă de influență și convingere pentru că această sferă are mare importanță și e dorința noastră sinceră să înțelegeți aceste lucruri și să le luați în considerare singuri.

Religiile lumii dețin cheia către dedicarea umană și loialitatea umană, mai mult decât guvernele, mai mult decât orice altă instituție. Acest aspect favorizează umanitatea pentru că religii precum acestea sunt deseori greu de găsit în Marea Comunitate. Lumea voastră este bogată în această privință, dar tăria voastră e, de asemenea, locul în care sunteți slabi și vulnerabili. Mulți oameni vor să fie îndrumați și aleși în mod divin, să-și ofere frâiele propriilor vieți și să aibă o putere spirituală superioară care să-i direcționeze, să-i sfătuiască și să-i ocrotească. Aceasta este o dorință autentică, dar în contextul unei Comunități Mari, trebuie cultivată o înțelepciune considerabilă pentru ca această dorință să fie îndeplinită. E foarte trist pentru noi să vedem cum oamenii își vor da autoritatea atât de ușor – ceva ce nici măcar nu au avut în totalitate, o vor oferi de bună voie acelora care le sunt necunoscuți.

Acest mesaj este predestinat să ajungă la oameni care au o afinitate spirituală superioară. Așadar, e necesar să elaborăm pe acest subiect. Noi promovăm o spiritualitate care este predată în Marea Comunitate, nu spiritualitatea care e guvernată de națiuni, guverne sau alianțele politice, ci o spiritualitate naturală – abilitatea de a cunoaște, de a vedea și de a acționa. Și totuși această abilitate nu este scoasă în evidență de vizitatorii voștri. Ei caută să-i facă pe oameni să creadă că vizitatorii sunt familia lor, că vizitatorii sunt căminul lor, că vizitatorii sunt frații și surorile lor, mamele și tații lor. Mulți oameni vor să creadă, și astfel, ei cred. Oamenii vor să-și predea autoritatea personală, și astfel, este dată. Oamenii vor să vadă prieteni și salvare în vizitatori, și astfel, asta e ceea ce li se arată.

Va fi nevoie de mare sobrietate și obiectivitate pentru a vedea prin aceste înșelăciuni și aceste dificultăți. Va fi necesar ca oamenii să facă acest lucru dacă umanitatea va fi să-și facă apariția cu succes în Marea Comunitate și să-și mențină libertatea și autodeterminarea într-un mediu cu influențe superioare și cu forțe superioare. În acest sens, s-ar putea pune stăpânire pe lumea voastră fără să se tragă un glonț, căci violența e considerată primitivă și crudă și este rareori întrebuințată în astfel de chestiuni.

Poate că veți întreba, ”Asta înseamnă că există o invazie a lumii noastre?” Trebuie să spunem că răspunsul la această întrebare este ”da”, o invazie de cel mai subtil fel. Dacă puteți să întrețineți aceste gânduri și să le luați în considerare serios, veți putea să vedeți aceste lucruri singuri. Dovada acestei invazii este pretutindeni. Puteți vedea cum abilitatea umană e contracarată de dorința pentru fericire, pace și securitate, cum viziunea și abilitatea oamenilor de a cunoaște sunt împiedicate de influențe chiar din cadrul propriei lor culturi. Mult mai mari vor fi aceste influențe în mediul Marii Comunități.

Acesta este mesajul dificil pe care trebuie să-l prezentăm. Acesta este mesajul care trebuie spus, adevărul care trebuie vorbit, adevărul care e vital și care nu poate aștepta. Este atât de necesar pentru oameni acum să dobândească o Cunoaștere superioară, o Înțelepciune superioară și o Spiritualitate superioară astfel încât să-și poată găsi adevăratele abilități și să fie capabili să le folosească în mod eficace.

Libertatea voastră este în joc. Viitorul lumii voastre este în joc. Datorită acestor lucruri am fost trimiși aici să vorbim pentru Aliații Umanității. Există aceia în univers care păstrează Cunoașterea și Înțelepciunea în viață și care practică o Spiritualitate la nivelul Marii Comunități. Ei nu călătoresc peste tot, proiectând influențe asupra diferitelor lumi. Ei nu iau oamenii împotriva voinței lor. Nu vă fură animalele și plantele. Nu proiectează influențe asupra guvernelor voastre. Nu caută să se reproducă cu umanitatea pentru a crea o nouă conducere aici. Aliații voștri nu caută să intervină în treburi umane. Nu caută să manipuleze destinul uman. Ei privesc de departe și trimit emisari așa ca noi, cu mare risc pentru noi, să ofere sfaturi și încurajare și să clarifice lucrurile când acest lucru devine necesar. Noi, așadar, venim în pace cu un mesaj vital.

Acum trebuie să vorbim despre a patra sferă în care vizitatorii voștri caută să se întemeieze, iar aceea este prin încrucișare (hibridizare). Ei nu pot trăi în mediul vostru. Au nevoie de rezistența voastră fizică. Au nevoie de afinitatea voastră naturală la planetă. Au nevoie de abilitățile voastre de reproducere. Vor, de asemenea, să creeze o legătură cu voi pentru că înțeleg că acest lucru creează loialitate. Acest lucru, într-un fel, le stabilește prezența aici pentru că urmașii unui asemenea program vor avea rude de sânge în lume și totuși vor fi loiali față de vizitatori. Poate că acest lucru sună incredibil, însă este atât de real.

Vizitatorii nu sunt aici să vă ia abilitățile de reproducere. Sunt aici să se stabilească. Vor ca umanitatea să creadă în ei și să-i servească. Vor ca umanitatea să lucreze pentru ei. Vor promite orice, vor oferi orice și vor face orice pentru realizarea acestui scop. Însă, deși puterea lor de convingere este mare, numărul lor e mic. Dar influența lor crește și programul lor de hibridizare, care este în curs de câteva generații, va fi eficace într-un final. Vor exista ființe umane de-o inteligență superioară dar care nu reprezintă familia umană. Astfel de lucruri sunt posibile și au avut loc de nenumărate ori în Marea Comunitate. Trebuie numai să vă uitați la propria voastră istorie să vedeți impactul culturilor și al raselor una asupra alteia pentru a vedea cât de dominante și cât de influente pot fi aceste interacțiuni.

Astfel, aducem cu noi vești importante, vești serioase. Dar trebuie să prindeți curaj, căci acestea nu sunt vremuri pentru ambivalență. Nu sunt vremuri pentru a căuta scăpare. Nu sunt vremuri în care să vă preocupați cu propria fericire. Sunt vremuri pentru a contribui la această lume, pentru a întări familia umană și pentru a invoca acele abilități naturale care există în oameni – abilitatea de a vedea, de a cunoaște și de a acționa în armonie reciprocă. Aceste abilități pot contracara influența concentrată asupra umanității în acest moment, dar aceste abilități trebuie să crească și să fie împărtășite. Este de maximă importanță.

Iată sfaturile noastre. Vin cu intenții bune. Fiți bucuroși că aveți aliați în Marea Comunitate, căci veți avea nevoie de aliați. Voi intrați într-un univers vast, plin cu forțe și influențe pe care nu ați învățat cum să le contracarați încă. Intrați într-o reprezentare a vieții la scară largă. Și trebuie să vă pregătiți pentru asta. Cuvintele noastre sunt doar o parte din pregătire. O pregătire e trimisă pe pământ acum. Nu vine de la noi. Vine la de Creatorul tuturor formelor de viață. Vine exact la momentul potrivit. Căci a sosit vremea ca umanitatea să devină puternică și înțeleaptă. Aveți abilitatea de a face acest lucru. Iar evenimentele și împrejurările vieților voastre creează o nevoie mare pentru aceste lucruri.

 

Citește A DOUA INFORMARE