Aviz cititorilor

„ALIAȚII UMANITĂȚII” este prezentată pentru a pregăti oamenii pentru o realitate cu totul nouă care este în mare măsură ascunsă și nerecunoscută în lumea de astăzi. Oferă o nouă perspectivă care le permite oamenilor să înfrunte cea mai mare provocare și oportunitate pe care noi, ca rasă, am întâlnit-o vreodată. Informările Aliaților conțin mai multe declarații critice, dacă nu alarmante, despre intervenția și integrarea extraterestră crescândă în rasa umană și despre activitățile extraterestre și planul extraterestru ascuns. Scopul Informărilor Aliaților nu este să furnizeze dovezi solide în legătură cu realitatea vizitei extratereștrilor în lumea noastră, care e deja bine documentată în multe alte cărți bune și jurnale de cercetare pe acest subiect. Scopul Informărilor Aliaților este să li se adreseze implicațiilor dramatice și vaste ale acestui fenomen, să conteste tendințele și presupunerile noastre umane în privința acestuia și să atenționeze familia umană în privința marelui prag pe care îl înfruntăm acum. Informările oferă o privire fugară către realitatea vieții inteligente din Univers și către ceea ce Contactul va însemna cu adevărat. Pentru mulți cititori, ceea ce este dezvăluit în „ALIAȚII UMANITĂȚII” va fi în totalitate nou. Pentru alții, va fi o confirmare a unor lucruri pe care le simt și pe care le știu de mult.

Deși această carte oferă un mesaj urgent, este vorba, de asemenea, de o mișcare către o conștiință înaltă numită „Cunoaștere”, care include o deprindere telepatică superioară între oameni și între rase. În acest sens, Informările Aliaților i-au fost transmise autorului din partea unui grup multi-rasial și extraterestru de indivizi care se prezintă pe sine ca fiind „Aliații Umanității”. Ei se descriu pe sine ca fiind ființe fizice din alte lumi care s-au întrunit în sistemul nostru solar lângă Pământ cu scopul de a observa comunicările și activitățile acelor rase străine care sunt aici în lumea noastră intervenind în treburi umane. Ei scot în evidență faptul că ei înșiși nu sunt prezenți fizic în lumea noastră și oferă înțelepciunea necesară, nu tehnologie sau interferențe.

Informările Aliaților i-au fost date autorului în cursul unei perioade de un an de zile. Ele oferă o imagine de ansamblu și pătrundere într-un subiect complex care, în ciuda dovezilor tot mai mari de zeci de ani, continuă să îi uimească pe cercetători. Însă această perspectivă nu este romantică, speculativă sau idealistă în abordarea acestui subiect. Din contră, este realistă, fără ocolișuri și necompromițătoare până în punctul în care ar putea fi destul de provocatoare, chiar și pentru un cititor care este expert în acest subiect.

Așadar, pentru a primi ceea ce are de oferit această carte, este necesar să vă suspendați, pentru un moment cel puțin, multe dintre convingerile, presupunerile și întrebările pe care le-ați putea avea în legătură cu Contactul extraterestru și chiar în legătură cu modul în care această carte a fost primită. Cuprinsul cărții este ca un mesaj într-o sticlă trimisă aici de dincolo de granițele lumii. Astfel, nu ar trebui să fim atât de îngrijorați de sticlă, ci de mesajul în sine.

Pentru a înțelege cu adevărat acest mesaj provocator, trebuie să înfruntăm și să punem la îndoială multe din presupunerile și tendințele predominante în privința posibilității și a realității Contactului. Acestea includ:

– negare;
– așteptări pline de speranță;
– interpretarea greșită a dovezilor pentru a ne confirma convingerile;
– dorința și așteptarea salvării de la „vizitatori”;
– credința că tehnologia extraterestră ne va salva;
– sentimentul deznădăjduirii și al submisivității față de ceea ce presupunem că este o forță superioară;
– cererea dezvăluirii guvernamentale dar nu și dezvăluirea extratereștrilor;
– condamnarea conducătorilor umani și a instituțiilor umane în timp ce menținem acceptarea incontestabilă a „vizitatorilor”;
– presupunerea faptului că dacă nu ne-au atacat sau invadat, trebuie să se afle aici pentru binele nostru;
– presupunerea faptului că tehnologia avansată înseamnă etici avansate și spiritualitate avansată;
– credința faptului că acest fenomen este un mister când, de fapt, este un eveniment comprehensibil;
– credința faptului că extratereștrii au, într-un anume fel, drept asupra umanității și asupra acestei planete;
– și credința faptului că umanitatea este irecuperabilă și că nu poate reuși pe cont propriu

Informările Aliaților contestă asemenea presupuneri și tendințe și detronează multe dintre miturile pe care le avem în momentul de față în privința celor ce ne vizitează și în privința motivului pentru care se află ei aici.

Informările Aliaților Umanității ne oferă o perspectivă superioară și o înțelegere mai profundă a destinului nostru în cadrul unei reprezentări la scară largă a vieții inteligente din Univers. Pentru a reuși acest lucru, Aliații nu i se adresează minții noastre analitice, ci Cunoașterii, partea mai adâncă a ființei noastre în care adevărul, oricât de întunecat, poate fi sesizat și experimentat în mod direct.

Cartea „ALIAȚII UMANITĂȚII” va ridica multe întrebări, ce vor necesita reflectare și contemplare suplimentară. Nu se concentrează pe furnizarea unor nume, date și locuri ci pe oferirea unei perspective asupra prezenței extraterestre de pe pământ și asupra vieții din Univers pe care noi, ca ființe umane, nu am putea-o avea altfel. În vreme ce trăim tot în izolare pe suprafața lumii noastre, nu putem încă să vedem și să știm ce se întâmplă cu privire la viața inteligentă de dincolo de granițele noastre. Pentru asta, avem nevoie de ajutor, un gen de ajutor foarte extraordinar. Am putea să nu recunoaștem sau să nu acceptăm un asemenea ajutor la început. Însă este aici.

Scopul declarat al Aliaților este să ne atenționeze în privința riscurilor legate de apariția într-o Comunitate Mare a vieții inteligente și să ne sprijine în trecerea cu succes a acestui prag major în așa fel încât libertatea, suveranitatea și autodeterminarea umană să poată fi păstrate. Aliații sunt aici să ne sfătuiască în privința necesității ca umanitatea să-și creeze propriile „Reguli de Angajare” în perioada acestor vremuri fără precedent. Potrivit Aliaților, dacă suntem înțelepți, pregătiți și uniți, vom putea apoi să ne asumăm locul menit ca rasă matură și liberă în Marea Comunitate.

Pe parcursul timpului în care această serie de informări a avut loc, Aliații au repetat anumite idei cheie pe care ei le consideră vitale pentru înțelegerea noastră. Noi am păstrat aceste reiterări în carte pentru a păstra intenția și integritatea comunicațiilor lor. Din cauza naturii urgente a mesajului Aliaților și din cauza forțelor din lume care s-ar opune acestui mesaj, există o înțelepciune și o necesitate în privința acestor repetiții.

În urma publicării cărții „ALIAȚII UMANITĂȚII” în 2001, Aliații au oferit o a doua serie de Informări pentru a finaliza mesajul lor vital către umanitate. „ALIAȚII UMANITĂȚII CARTEA A DOUA”, publicată în 2005, prezintă informații noi uimitoare legate de interacțiunile dintre rase în Universul nostru local și de natura, scopul și cele mai ascunse activități ale acelor rase care intervin în treburi umane. Mulțumită acelor cititori care au simțit urgența mesajului Aliaților și care au tradus Informările în alte limbi, există o conștiență globală în creștere a realității Intervenției.

Noi, cei de la Biblioteca „New Knowledge” considerăm că aceste două serii de Informări conțin ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai importante mesaje care sunt comunicate pe pământ în prezent. „ALIAȚII UMANITĂȚII” nu este numai o altă carte ce speculează despre fenomenul OZN/EXTRATEREȘTRI. Este un mesaj autentic de transformare îndreptat direct către scopul fundamental al Intervenției extraterestre pentru a crește conștiența de care vom avea nevoie pentru a înfrunta încercările și oportunitățile care ne așteaptă.

—BIBLIOTECA „NEW KNOWLEDGE”