A DOUA INFORMARE – Contestarea libertății umane

Umanitatea se apropie de vremuri foarte periculoase și foarte importante în dezvoltarea ei colectivă. Sunteți în pragul apariției într-o Comunitate Mare a vieții inteligente. Veți înâlni alte rase de ființe care vin în lumea voastră căutând să-și apere interesele și să descopere ce oportunități ar putea să existe. Ele nu sunt îngeri sau ființe angelice. Nu sunt entități spirituale. Sunt ființe care vin în lumea voastră pentru resurse, pentru alianțe și pentru a căpăta un avantaj într-o lume emergentă. Ele nu sunt rele. Nu sunt sfinte. În acest sens, ele vă seamănă, de altfel, destul de mult. Sunt pur și simplu conduse de nevoile lor, de asocierile lor, de credințele lor și de scopurile lor colective.

Acestea sunt vremuri foarte mari pentru umanitate, dar umanitatea nu este pregătită. Din perspectiva noastră, putem vedea acest lucru la scară mai largă. Noi nu ne implicăm în viețile zilnice ale indivizilor din lume. Nu încercăm să convingem guverne sau să punem stăpânire pe anumite părți ale lumii sau pe anumite resurse care există acolo. În schimb, noi observăm, și vrem să vă aducem la cunoștință ceea ce observăm, căci aceasta este misiunea pentru care suntem aici.

Cei Nevăzuți ne-au spus că există mulți oameni astăzi care simt un disconfort straniu, o senzație de urgență vagă, un sentiment că ceva se va întâmpla și că ceva trebuie făcut. Poate că nu există nimic în cadrul sferei lor zilnice de experiențe care să justifice aceste sentimente mai adânci, care să verifice importanța acestor sentimente, sau care să dea substanță expresiei lor. Putem înțelege acest lucru pentru că noi înșine am trecut prin lucruri similiare în propriile istorii. Noi reprezentăm câteva rase unite în mica noastră alianță pentru a sprijini emergența Cunoașterii și Înțelepciunii în univers, în mod special la rase care sunt pe punctul de a-și face apariția în Marea Comunitate. Aceste rase emergente sunt vulnerabile mai ales la influență și manipulare străină. Sunt vulnerabile mai ales la înțelegerea greșită a situației lor și pe bună dreptate, căci cum ar putea ele să cuprindă semnificația și complexitatea vieții din Marea Comunitate? De aceea ne dorim să ne jucăm micul rol în pregătirea și în educarea umanității.

În primul nostru discurs, noi am oferit o descriere largă a interesului vizitatorilor în patru sfere. Prima sferă este influența asupra oamenilor importanți în poziții de putere din guverne și de la conducerea instituțiilor religioase. A doua sferă de influență este asupra oamenilor care au o înclinație spirituală și care-și doresc să se deschidă către puterile superioare care există în univers. A treia sferă de interes reprezintă construirea așezărilor vizitatorilor în lume în locații strategice, lângă centrele de populație, de unde influența lor asupra mediului mental poate fi exercitată. Iar în final, am vorbit despre programul lor de încrucișare cu umanitatea, un program care se află în desfășurare de o bună perioadă de timp.

Noi înțelegem cât de tulburătoare ar putea fi aceste vești și poate cât de dezamăgitor ar putea fi pentru mulți oameni care au avut speranțe și așteptări mari că vizitatorii de dincolo ar aduce binecuvântări și mari beneficii pentru umanitate. Este natural, poate, să presupuneți și să vă așteptați la aceste lucruri, dar Marea Comunitate în care umanitatea își face apariția e un mediu dificil și competitiv, în mod special în zonele din univers în care multe rase diferite concurează între ele și interacționează în interese comerciale. Lumea voastră există într-o astfel de zonă. Acest lucru ar putea să pară incredibil pentru voi din cauza faptului că a părut mereu că ați trăit în izolare, singuri în pustietatea vastă a spațiului. Dar, în mod real, voi trăiți într-o parte locuită a universului în care comerțul a fost întemeiat și în care tradițiile, interacțiunile și asocierile sunt toate foarte vechi. Și în beneficiul vostru, trăiți într-o lume frumoasă, o lume de-o diversitate biologică mare, un loc splendid în contrast cu asprimea atât de multor altor lumi.

Însă acest aspect vă face și situația foarte urgentă și reprezintă un risc autentic, căci voi posedați ceea ce mulți alții vor pentru ei. Ei nu caută să vă distrugă ci să vă câștige loialitatea și alianța astfel încât existența voastră în lume și activitățile voastre să poată fi în beneficiul lor. Vă faceți apariția într-o serie de împrejurări mature și complicate. Aici nu puteți fi precum copiii mici și să credeți și să sperați la binecuvântările tuturor celor pe care i-ați putea întâlni. Trebuie să deveniți înțelepți și pătrunzători, așa cum și noi, de-a lungul istoriilor noastre dificile, a trebuit să devenim înțelepți și pătrunzători. Umanitatea va trebui să descopere acum firea lucrurilor în Marea Comunitate, să afle despre complicațiile interacțiunii dintre rase, despre complexitățile comerțului și despre manipulările subtile ale asocierilor și alianțelor care se creează între lumi. Sunt vremuri dificile dar importante pentru umanitate, vremuri foarte promițătoare dacă adevărata pregătire poate fi întreprinsă.

În acesta, al doilea discurs al nostru, am vrea să vorbim în mai multe detalii despre intervenția în treburile umane a diverselor grupuri de vizitatori, despre ce ar putea să însemne această situație pentru voi și ce va cere ea. Noi nu venim să generăm frică ci să evocăm un simț al responsabilității, să generăm o conștiență superioară și să încurajăm pregătirea pentru viața în care intrați, o viață de proporții mai mari dar, de asemenea, o viață cu probleme și încercări mai mari.

Am fost trimiși aici prin puterea și prezența spirituală a Celor Nevăzuți. Poate că vă veți gândi la ei într-un fel prietenos ca fiind îngeri, dar în Marea Comunitate rolul lor este mai mare și implicarea lor și alianțele lor sunt adânci și pătrunzătoare. Puterea lor spirituală este aici să binecuvânteze ființele conștiente din toate lumile și din toate locurile și să promoveze dezvoltarea Cunoașterii și Înțelepciunii mai adânci care va face posibilă emergența pașnică a relațiilor, atât între lumi cât și în cadrul lumilor. Noi suntem aici în numele lor. Ne-au cerut să venim. Și ne-au dat o mare parte din informațiile pe care le avem, informații pe care noi nu le-am putea strânge. De la ei am învățat multe despre natura voastră. Am învățat multe lucruri despre abilitățile voastre, punctele voastre tari, punctele voastre slabe și despre marea voastră vulnerabilitate. Putem cuprinde aceste lucruri pentru că lumile din care am venit au trecut prin acest prag major al apariției în Marea Comunitate. Am învățat multe și am suferit mult din cauza propriilor noastre greșeli, greșeli pe care sperăm că umanitatea le va evita.

Venim, atunci, nu numai cu propria noastră experiență, ci cu o conștiență mai adâncă și un sentiment mai adânc al scopului care ne-a fost dat de Cei Nevăzuți. Noi vă observăm lumea dintr-o locație apropiată și monitorizăm comunicațiile acelora care vă vizitează. Știm cine sunt ei. Știm de unde vin și de ce sunt aici. Noi nu concurăm cu ei, căci nu suntem aici să exploatăm lumea. Ne considerăm ca fiind Aliații Umanității și sperăm că ne veți considera, în timp, ca atare, căci astfel suntem. Și deși nu putem să dovedim acest lucru, sperăm să demonstrăm asta prin cuvintele noastre și prin înțelepciunea sfaturilor noastre. Sperăm să vă pregătim pentru ce urmează. Venim în misiunea noastră cu un sentiment de urgență, căci umanitatea este foarte în urmă în pregătirea ei pentru Marea Comunitate. Multe încercări timpurii cu câteva decenii în urmă de a lua contact cu ființele umane și de a pregăti ființele umane pentru viitorul lor s-au dovedit a fi fără succes. Numai la câțiva oameni s-a putut ajunge, iar așa cum ni s-a spus, multe dintre aceste contacte au fost intrepretate greșit și au fost folosite de alții în diferite scopuri.

Așadar, am fost trimiși în locul celor care au venit înaintea noastră să-i oferim ajutor umanității. Lucrăm împreună în cauza noastră unită. Noi nu reprezentăm o mare putere militară ci mai mult o alianță secretă și sfântă. Nu vrem să vedem genul de afaceri care există în Marea Comunitate comise aici în lumea voastră. Nu vrem să vedem cum umanitatea își pierde libertatea și autodeterminarea. Acestea sunt riscuri reale. Din acest motiv, vă încurajăm să luați în considerare cuvintele noastre în mod temeinic, fără frică, dacă acest lucru este posibil, și cu genul de credință și hotărâre ce știm că se află în toate inimile umane.

Astăzi și mâine și poimâine, mari activități sunt în curs de desfășurare și vor fi în curs de desfășurare pentru a stabili o rețea de influență asupra rasei umane de către aceia care vizitează lumea în scopuri proprii. Ei sunt de părere că vin aici pentru a salva planeta de umanitate. Unii chiar cred că sunt aici să salveze umanitatea de ea însăși. Se simt îndreptățiți din punct de vedere moral și nu consideră că acțiunile lor sunt nepotrivite sau neetice. Potrivit eticii lor, ei fac ceea ce se consideră a fi rezonabil și important. Însă, în numele tuturor ființelor care iubesc libertatea, o asemenea abordare nu poate fi justificată.

Noi observăm activitățile vizitatorilor, care sunt în creștere. În fiecare an, există mai mulți aici. Ei vin de departe. Își aduc provizii. Își adâncesc angajarea și implicarea. Își înființează stații de comunicare în multe locuri în sistemul vostru solar. Vă observă toate incursiunile inițiale în spațiu și vor contracara și distruge tot ceea ce au senzația că va interfera cu activitățile lor. Ei caută să instituie nu numai controlul lumii voastre ci al zonei din vecinătatea lumii voastre. Acest lucru se întâmplă din cauză că există forțe concurente aici. Fiecare reprezintă alianța câtorva rase.

Acum să ne adresăm ultimei din cele patru sfere despre care am vorbit în primul nostru discurs. Aceasta are de-a face cu vizitatorii reproducându-se cu specia umană. Să vă oferim puțină istorie mai întâi. Cu multe mii de ani în urmă, în vremea voastră, câteva rase au venit să se reproducă cu umanitatea pentru a-i oferi umanității o inteligență superioară și o adaptabilitate superioară. Acest lucru a dus la apariția foarte bruscă a ceea ce înțelegem că se numește „Omul Modern”. Acest lucru v-a dat dominanță și putere în lume. Asta s-a întâmplat demult.

Însă, programul de reproducere care se desfășoară la ora actuală nu este deloc la fel. Este încercat de un set diferit de ființe și de alianțe diferite. Prin încrucișare, ei caută să pună bazele unei ființe umane care va face parte din asociația lor dar care poate supraviețui în lumea voastră și care poate avea o afinitate naturală la planetă. Vizitatorii voștri nu pot trăi pe suprafața lumii voastre. Ei trebuie să caute adăpost fie subteran, ceea ce fac, fie trebuie să trăiască la bordul propriilor nave, pe care le țin deseori ascunse în corpuri mari de apă. Vor să se reproducă cu umanitatea pentru a-și proteja interesele aici, care sunt în primul rând resursele lumii voastre. Vor să aibă loialitatea umană asigurată, iar astfel de câteva generații sunt implicați într-un program de reproducere, care, în cadrul ultimilor douăzeci de ani, a devenit destul de extins.

Scopul lor este dublu. Mai întâi, așa cum am menționat, vizitatorii vor să creeze o ființă omenească care poate trăi în lumea voastră dar care va fi legată de ei și care va avea un set superior de senzitivități și abilități. Al doilea scop al acestui program urmărește influențarea tuturor celor pe care îi întâlnesc și încurajarea oamenilor să-i sprijine în inițiativa lor. Vizitatorii vor și au nevoie de asistență umană. Acest lucru le avansează programul în toate privințele. Vă consideră valoroși. Cu toate acestea, nu vă consideră ca fiind de-o seamă cu ei sau egalii lor. Folositori, așa sunteți percepuți. Așa că, în toți pe care ei îi vor întâlni, în toți pe care îi vor lua, vizitatorii vor căuta să genereze această senzație a superiorității lor, a importanței lor și a valorii și semnificației străduințelor lor în lume. Vizitatorii le vor spune tuturor celor cu care iau legătura că sunt aici în numele binelui și îi vor asigura pe aceia pe care i-au capturat că nu trebuie să le fie frică. Iar cu cei care par receptivi în mod particular, vor încerca să întemeieze alianțe – un sentiment împărtășit de scop, până și un sentiment împărtășit de identitate și familie, de moștenire și destin.

În programul lor, vizitatorii au studiat fiziologia și psihologia umană foarte intens și vor profita de ceea ce vor oamenii, în mod special de acele lucruri pe care oamenii le vor dar pe care nu au reușit să le dobândească singuri, ca de exemplu pacea și ordinea, frumusețea și acalmia. Acestea vor fi oferite iar unii oameni vor crede. Alții vor fi pur și simplu folosiți conform necesității.

Aici este necesar să înțelegeți că vizitatorii cred că acest lucru este cu totul și cu totul potrivit pentru a ocroti planeta. Ei au senzația că îi fac umanității un mare serviciu, iar astfel sunt sinceri în încercările lor de convingere. Din nefericire, asta demonstrează un mare adevăr în legătură cu Marea Comunitate – faptul că adevărata Înțelepciune și adevărata Cunoaștere sunt la fel de rare în univers pe cât trebuie să pară în lumea voastră. Este natural pentru voi să sperați și să vă așteptați la faptul că alte rase au depășit prefăcătoria, aspirațiile egoiste, competiția și conflictul. Însă, din păcate, nu așa stau lucrurile. Tehnologia superioară nu mărește puterea mentală și spirituală a indivizilor.

La ora actuală există mulți oameni care sunt luați împotriva voinței lor în mod repetat. Din cauză că umanitatea este foarte superstițioasă și caută să nege lucruri pe care nu le poate înțelege, această activitate nefericită este desfășurată cu un succes considerabil. Chiar și acum, există indivizi hibrizi, parte umani, parte extratereștri, care umblă în lumea voastră. Nu sunt mulți, dar numărul lor va crește în viitor. Poate veți întâlni unul într-o bună zi. Vor arăta la fel ca voi dar vor fi diferiți. Veți crede că sunt ființe umane, dar ceva esențial va părea că lipsește în ei, ceva ce este valorizat în lumea voastră. Există posibilitatea de-a fi capabili să-i sesizați și să-i identificați pe acești indivizi, dar pentru a face acest lucru, ar trebui să deveniți pricepuți în mediul mental și să descoperiți ce înseamnă Cunoaștere și Înțelepciune în Marea Comunitate.

Simțim că dobândirea acestora este de cea mai mare importanță, căci vedem tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră din punctul nostru de observație, iar Cei Nevăzuți ne sfătuiesc cu privire la lucruri pe care nu le putem vedea sau la care nu avem acces. Înțelegem aceste evenimente, căci ele s-au întâmplat de nenumărate ori în Marea Comunitate, pe măsură ce influența și puterea de convingere sunt proiectate asupra raselor care sunt fie prea slabe, fie prea vulnerabile pentru a răspunde în mod eficient.

Noi sperăm și avem încredere în faptul că niciunul dintre voi, cei care ați putea auzi acest mesaj, nu se va gândi că aceste intruziuni în viața umană sunt benefice. Aceia care sunt afectați vor fi influențați să creadă că aceste întâlniri sunt benefice, atât pentru ei cât și pentru lume. Aspirațiile spirituale ale oamenilor, dorința lor pentru pace și armonie, familie și incluziune vor fi toate abordate de vizitatori. Aceste lucruri care reprezintă ceva atât de special în legătură cu familia umană sunt, fără înțelepciune și pregătire, un semn al marii voastre vulnerabilități. Numai acei indivizi care sunt puternici în Cunoaștere și Înțelepciune ar putea să vadă înșelăciunea din spatele acestor acte de convingere. Numai ei sunt în poziția de a vedea înșelăciunea care se săvârșește asupra familiei umane. Numai ei își pot proteja mințile împotriva influenței care se proiectează în mediul mental în foarte multe locuri din lume la ora actuală. Numai ei vor vedea și vor ști.

Cuvintele noastre nu vor fi de ajuns. Barbații și femeile trebuie să învețe să vadă și să cunoască. Noi nu putem decât să încurajăm acest lucru. Venirea noastră aici în lumea voastră a avut loc în conformitate cu prezentarea învățăturii cu privire la Spiritualitatea din Marea Comunitate, căci pregătirea este aici acum și de aceea putem fi o sursă de încurajare. Dacă pregătirea nu ar fi aici, noi am ști că îndemnurile noastre și încurajarea noastră nu ar fi adecvate și nu ar avea succes. Atât Creatorul cât și Cei Nevăzuți vor să pregătească umanitatea pentru Marea Comunitate. De fapt, aceasta este cea mai importantă nevoie a umanității în acest moment.

Așadar, vă încurajăm să nu credeți că luarea ființelor umane și a copiiilor lor și a familiilor lor are vreun beneficiu în vreun fel pentru umanitate. Trebuie să punem accentul pe acest lucru. Libertatea voastră este prețioasă. Libertatea voastră individuală și libertatea voastră ca rasă sunt prețioase. Nouă ne-a luat foarte mult timp să ne redobândim libertatea. Nu vrem să vedem că v-o pierdeți pe a voastră.

Programul de încrucișare care există în lume va continua. Singurul mod prin care poate fi oprit este prin dobândirea acestei conștiențe și al acestui simț al autorității lăuntrice de către oameni. Numai această putere le va pune capăt acestor intruziuni. Numai această putere va dezvălui înșelăciunea din spatele lor. Este greu pentru noi să ne imaginăm cât de îngrozitor trebuie să fie acest lucru pentru oamenii voștri, pentru acei bărbați și acele femei, pentru cei mici, care îndură acest tratament, această re-educare, această pacificare. Pentru valorile noastre, acest lucru pare odios și totuși știm că aceste lucruri se întâmplă în Marea Comunitate și s-au întâmplat încă din timpuri imemoriale.

Poate cuvintele noastre vor genera tot mai multe întrebări. Acest lucru e sănătos și natural, dar nu vă putem răspunde la toate întrebările. Trebuie să găsiți calea pentru a vă dobândi răspunsurile. Dar nu puteți face acest lucru fără o pregătire, și nu-l puteți face fără orientare. În prezent, umanitatea ca un întreg, înțelegem, nu poate face diferența dintre o demonstrație din Marea Comunitate și o manifestare spirituală. Aceasta este o situație cu adevărat dificilă din cauza faptului că vizitatorii voștri pot proiecta imagini, ei le pot vorbi oamenilor prin mediul mental și vocile lor pot fi primite și exprimate prin oameni. Ei pot proiecta acest gen de influență din cauză că umanitatea încă nu are acest gen de abilitate sau discernământ.

Umanitatea nu este unită. E despărțită. Se află în luptă cu ea însăși. Acest fapt vă face extrem de vulnerabili la interferență și la manipulare din afară. Este înțeles de către vizitatorii voștri faptul că dorințele și înclinațiile voastre spirituale vă fac foarte vulnerabili și subiecți foarte buni pentru a fi folosiți de ei. E foarte dificil să dobândiți o adevărată obiectivitate în privința acestor lucruri. Chiar și de unde venim noi, a fost o mare dificultate. Dar pentru cei care-și doresc să rămână liberi și să-și exercite autodeterminarea în Marea Comunitate, aceștia trebuie să-și dezvolte aceste abilități și trebuie să-și ocrotească propriile resurse pentru a evita să fie obligați să le caute de la alții. Dacă lumea voastră își pierde independența, își va pierde mult din libertate. Dacă trebuie să mergeți dincolo de lumea voastră pentru a căuta resursele de care aveți nevoie să trăiți, atunci vă veți pierde mult din putere în favoarea altora. Din cauza faptului că resursele lumii voastre se diminuează rapid, acest fapt este o îngrijorare gravă pentru aceia dintre noi care privesc de departe. Este îngrijorător și pentru vizitatorii voștri, căci ei vor să prevină distrugerea mediului vostru, nu pentru voi, ci pentru ei.

Programul de hibridizare are doar un singur scop, iar acela este să le permită vizitatorilor să-și creeze o prezență și o influență impunătoare în lume. Să nu credeți că vizitatorilor le lipsește ceva de care au nevoie de la voi, cu excepția resurselor voastre. Să nu credeți că au nevoie de omenia voastră. Ei vor omenia voastră numai pentru a-și asigura poziția în lume. Nu fiți flatați. Nu vă complaceți în asemenea gânduri. Sunt deplasate. Dacă puteți învăța să vedeți situația clar așa cum este în mod real, veți vedea și veți ști singuri aceste lucruri. Veți înțelege de ce suntem aici și de ce are umanitatea nevoie de aliați într-o Comunitate Mare a vieții inteligente. Și veți vedea importanța de a dobândi Cunoaștere și Înțelepciune superioară și de a descoperi Spiritualitatea din Marea Comunitate.

Datorită faptului că apăreți într-un mediu în care aceste lucruri devin vitale pentru succes, pentru libertate, pentru fericire și pentru tărie, veți avea nevoie de Cunoaștere și Înțelepciune superioară pentru a vă stabili ca rasă independentă în Marea Comunitate. Însă, independența voastră se pierde pe zi ce trece. Și se poate să nu vedeți pierderea libertății voastre, deși poate că o simțiți într-un anume fel. Cum ați putea s-o vedeți? Nu puteți merge în afara lumii voastre și să fiți martori la evenimentele care o înconjoară. Nu aveți acces la implicările politice și comerciale ale forțelor extraterestre care funcționează în lume la ora actuală, pentru a le înțelege complexitatea, etica și valorile.

Să nu credeți niciodată că vreo rasă care călătorește pentru comerț este avansată spiritual. Cei care caută comerț, caută avantaje. Cei care călătoresc de pe o planetă pe alta, cei care sunt exploratori de resurse, cei care caută să-și planteze propriile steaguri nu sunt ceea ce ați considera voi ca fiind avansați spiritual. Noi nu îi considerăm avansați spiritual. Există putere lumească și există putere spirituală. Puteți înțelege diferența dintre aceste lucruri, iar acum este necesar să vedeți această diferență într-un mediu mai extins.

Venim, așadar, cu un sentiment de dedicare și încurajare puternică să vă mențineți libertatea, să deveniți puternici și pătrunzători și să nu cedați la acte de convingere sau promisiuni de pace, putere și incluziune din partea acelora pe care nu-i cunoașteți. Și nu vă lăsați consolați gândindu-vă că totul va ieși bine pentru umanitate sau chiar pentru voi personal, căci asta nu este înțelepciune. Căci înțelepții din toate locurile trebuie să învețe să vadă realitatea vieții din jurul lor și să învețe să trateze această viață într-un mod benefic.

Așadar, primiți încurajarea noastră. Vom vorbi din nou în privința acestor lucruri și vom ilustra importanța de a căpăta discernământ și discreție. Și vom vorbi mai multe despre implicarea vizitatorilor voștri în lume în sfere care sunt foarte importante de înțeles. Sperăm că ne puteți primi cuvintele.