A CINCEA INFORMARE – Ce vor ei

– cartea a II-a –

A CINCEA INFORMARE

Ce vor ei

Așa cum am spus, aceia care intervin astăzi în lumea voastră vor să obțină controlul acestei lumi pentru motive evidente și pentru motive care nu sunt atât de evidente. Ei văd această lume ca pe un premiu mare, bogată în resurse, guvernată de o rasă despre care ei cred că este indisciplinată și nevrednică să fie administratora acestui loc atât de minunat. Ei prețuiesc, de asemenea, lumea voastră, așa cum am spus, pentru importanța sa strategică și pentru depozitele ascunse care există în multe părți ale lumii.

Dar acest lucru nu răspunde pe deplin la întrebarea cu privire la ceea ce doresc cu adevărat vizitatorii. Aici trebuie să deschidem o altă ușă către partea mai întunecată a Intervenției și, făcând asta, să vă dezvăluim mai mult din natura comerțului așa cum este el în această parte a galaxiei.

Așa cum am spus, Intervenția este în primul rând un set de forțe comerciale, nu forțe militare. Ei observă lumea voastră pentru perspectivele sale, pentru resursele sale, pentru importanța sa strategică și pentru comorile sale ascunse. Dar ceea ce trebuie să înțelegeți în acest punct este că ei vă prețuiesc și pe voi.

Așa cum am accentuat de-a lungul informărilor, ei au nevoie de asistență umană pentru a se stabili pe ei înșiși în lumea voastră. Ei au nevoie de infrastructura umană. Ei au nevoie de guvernare și religie umană. Ei au nevoie de asistența voastră pentru a-și stabili aici operațiunile într-un mod complet și fiabil. Și vă vor furniza o asemănare a vieții voastre anterioare cu scopul de a menține ordinea și supunerea umană la capacitatea lor maximă. Însă, în scopul de a realiza și menține acest lucru ei trebuie să stabilească o rețea foarte profundă a decepției pe care noi am descris-o în tot acest timp.

De asemenea, aici trebuie să înțelegeți că ei vă privesc pe voi ca pe o resursă. Ei nu vă consideră ca pe egalii lor. Ei nu prețuiesc religiile voastre, culturile voastre și obiceiurile voastre. Ei vă văd în primul rând ca pe o resursă a lumii. Ca atare, ei caută să profite de voi în toate modurile în care pot, pe care ei le considera profitabile și valoroase pentru interesele lor.

Pentru ei voi sunteți un potențial bun de preț. Ca un bun de preț, sunteți prețuiți doar atât cât sunteți valoroși pentru ei, cum îi puteți ajuta și cât ați valora ca și entitate și ca și resursă în sine. Trebuie să încetați să considerați ce înseamnă acest lucru cu adevărat. Înseamnă că ei vă consideră a fi o resursă biologică, parte a unei rețele de resurse ce există în cadrul acestei lumi. Prin asta, ei vă văd într-un mod foarte asemănător cum vedeți voi animalele domestice pe care le folosiți ca o resursă.

Voi folosiți aceste animale pentru o varietate de motive, noi înțelegem. Și acest lucru este comun în Mai Mare Comunitate, în lumi în care aceste animale pot fi folosite ca o resursă de hrană. Noi înțelegem că voi folosiți animalele în multe moduri diferite, pentru a furniza diferite tipuri de beneficii și substanțe și așa mai departe. Așa apăreți voi pentru aceia care vă vizitează lumea, pentru Intervenție. Ei nu vă consideră egali lor. Ei vă consideră resursa lor.

Ce nu ați putea înțelege este că în fiecare an mii de oameni sunt luați și nu revin înapoi în lume. Acei oameni nu sunt pur și simplu condiționați. Ei sunt ținuți. Unii dintre ei pier în captivitate. Unii dintre ei nu supraviețuiesc procesului capturării lor. Unii se îmbolnăvesc și mor. Aceia care nu pot supraviețui și încă mai sunt văzuți ca folositori pentru Intervenție sunt utilizați ca resurse biologice. Asta înseamnă că sângele lor, părițile corpurilor lor, totul este folosit în conformitate cu valoarea sa în Mai Marea Comunitate. În Mai Marea Comunitate, resurse biologice precum sângele, plasma, ADN-ul, măduva osoasă, pielea și organele corpului pot fi folosite pentru substanțele lor chimice. Din acestea se produc medicamente. Din acestea, noi forme de viață sunt concepute. Aceste substanțe sunt mărfuri valoroase în anumite părți ale Mai Marii Comunități.

Dacă aceia care sunt capturați și care nu se mai întorc supraviețuiesc, atunci ei vor fi folosiți pentru alte scopuri. În cazul în care Intervențai obține controlul complet al lumii voastre, mulți oameni care sunt considerați a fi indezirabili, sau care nu se potrivesc în șabloanele sociale stabilite prin intermediul Intervenției, vor fi folosiți ca resurse biologice în acest mod.

Probabil acest lucru este șocant, dar puteți înțelege asta, căci așa vă tratați voi animalele ca pe resurse biologice – pentru a fi folosite pentru hrană, pentru îmbracăminte, pentru medicamente, pentru combustibil. În Mai Marea Comunitate resursele biologice sunt foarte valorificate deoarece pot fi utilizate și modificate pentru o varietate de scopuri așa cum am menționat – pentru scopuri medicinale, pentru scopuri de susținere a vieții și pentru conceperea și generarea de noi specii.

De aceea multe din animalele voastre sunt luate. Ele nu sunt pur și simplu luate pentru a furniza produse din sânge pentru programul lor de încrucișare. Ele sunt luate pentru că însăși aceste produse din sânge sunt foarte valoroase și pot fi tranzacționate cu un foarte mare succes.

În societățile tehnologice precum Colectivele, resursele biologice sunt extrem de valoroase și dificil de găsit în Mai Marea Comunitate. Așa cum am spus în mod repetat, lumea voastră este văzută ca pe un depozit biologic. Așa că, în timp ce vizitatorii vor resursele minerale ale lumii voastre, ei de asemenea vor și lucruri care sunt mult mai elementare nevoilor vieții. Ei au nevoie de apă. Ei au nevoie de oxigen. Ei au nevoie de sânge. Ei au nevoie de factorii de rezistență din sânge. Ei au nevoie de plasmă. Ei au nevoie de elementele biologice care constituie viața și care sunt fundamentale vieții de pretutindeni.

Acest lucru înseamnă că ei au nevoie de voi ca și o resursă biologică. Una este să considerați că lumea voastră va fi folosită pentru a servi altor puteri. Dar ideea că voi veți fi folosiți să serviți alte puteri este o cu totul altă problemă și reprezintă o încălcare suplimentară a drepturilor voastre fundamentale.

Desigur, acest lucru este ascuns în întregime din agenda lor publică. Acelora care sunt convinși să devină aderenții lor și reprezentanții lor nu li se vor spune niciodată aceste lucruri. O parte din Programul lor de Pacificare este să vă asigure că ei sunt aici pentru binele vostru și pentru izbăvirea voastră și pentru conservarea lumii. Dar, așa cum am spus atât de des, este vorba de conservarea lumii pentru nevoile lor. Plantele, animalele, atmosfera respirabilă și apa sunt toate resurse ce pot fi folosite și sunt valoroase în sine, la fel ca bogăția minerală care există în această lume. Dar partea lipsă din toate acestea, este rolul vostru ca resursă biologică. Acesta este felul în care vă vede Intervenția – ca pe o resursă. Desigur, acest lucru nu va fi niciodată dezvăluit acelora care sunt pacificați sau acelora care chiar astăzi pot sta ca reprezentanți și apologeți pentru Intervenție. Dar acest lucru este atât de adevărat.

V-ați putea întreba, unde s-au dus toți acei oameni care au dispărut și nu s-au mai întors? Ați putea întreba asta. Au fugit cu toții? Unii într-adevăr au fost victimele violenței umane. Unii într-adevăr au fugit. Dar vorbim de mulți oameni la nivel mondial care au dispărut, fără urmă, fără indicii. Știm acestea din studierea transmisiunilor guvernelor voastre. Știm acestea din ceea ce ne-au spus Cei Nevăzuți. Și stim acestea pentru că acest lucru este evident în intruziunile Colectivelor în alte lumi. Oarecum, într-un mod misterios, indivizi încep să dispară în primele etape ale acestor Intervenții. Și oamenii care recunosc că aceste dispariții au loc vor crede că este din cauza unor circumstanțe normale dar nefericite din cadrul propriilor lor culturi. Vor fi explicate în acești termeni.

Cu siguranță aici trebuie să te gândești la bunăstarea ta și la bunăstarea familiei tale, a copiilor tăi, a prietenilor tăi și a cunoștințelor tale. Și dincolo de asta, trebuie să te gândești la bunăstarea întregii voastre lumi și la securitatea familiei umane. Ca și resursă, veți fi folosiți, și când utilitatea voastră s-a terminat, veți fi aruncați. Acesta este modul în care sunt folosite resursele. Unele sunt conservate. Altele sunt folosite la maxim. La fel cum voi folosiți resursele în viața voastră cotidiană.

Ce credeți voi despre sufletul omului, spiritul umanității, nu este prețuit de către Intervenție. Această violare este atât de completă și atât de aprofundată, și are loc deja în toate manifestările sale. Privește această chestiune și gîndește pentru tine însuți. Și vei vedea pentru tine însuți. Noi vă oferim perspectiva privirii dinspre exterior spre interior. Acest lucru vă oferă o privire obiectivă a circumstanțelor lumii voastre și a forțelor care acționează asupra ei.

Așa cum am menționat în primul nostru set de informări, dacă Intervenția va apuca să preia întreg controlul și să fie stabilită aici o ocupație deplină, atunci populația umană va fi redusă la o clasă muncitoare eficientă. Cum va fi acest lucru săvîrșit fără a produce un afront și o revoluție în populația umană? Va fi săvîrșit prin dispariția oamenilor. Va fi săvîrșit prin izolarea acelora care sunt considerați necooperativi și disidenți. Ei vor fi luați, ca să nu mai fie văzuți niciodată. Și în timp ce va exista aparența unei stări normale în relațiile umane, în spatele scenei totul va fi schimbat și va fi condus de un set diferit de puteri.

Se speră de către Colective că acest lucru poate fi realizat pe cât de mult s-ar putea și că o revoluție nu va începe, căci aceasta ar fi foarte costisitoare pentru eforturile lor. De asemenea și foarte costisitoare pentru umanitate. Vizitatorii sunt aici să facă afaceri. Voi sunteți parte din afacerile lor. Mâinile voastre. Ochii voștri. Organele voastre reproducătoare. Sângele vostru. Plasma voastră. Biochimia voastră. Toate acestea sunt părți din afacerile lor. Pentru ei, voi sunteți precum niște efective de animale inteligente – folositori, interesanți și importanți economic.

De la bun început ei vă vor trata cu deferență, pe aceia dintre voi care i-ați putea întâlni față în față, dar ei nu vă vor oferi nicio putere. Ei nu vă vor oferi nicio alegere. Vor încerca doar să vă convingă de înțelepciunea modalităților lor și de necesitatea prezenței lor în lume. Și dacă veți refuza sau dacă veți rezista, vă vor face viața dificilă, sau vă vor decarta pentru o utilizare ulterioară.

Înțelegem că unii dintre aceia care nu s-au mai întors în lume au fost cei care au luptat împotriva lor și, ca rezultat, au fost eliminați. Cum știm noi aceste lucruri? Noi le știm deoarece noi înțelegem Colectivele. Noi le înțelegem comerțul legal, și le înțelegem comerțul ilegal. Ei vor să folosească fiecare parte a lumii. Și ei vor să folosească fiecare parte a voastră. La fel cum voi vreți să utilizați fiecare parte a vacii sau a oii sau a oricărui alt animal domesticit pe care îl înmulțiți pentru propriile voastre scopuri.

Cum știm noi că ei fac aceste lucruri în lume? Noi știm pentru că le monitorizam comunicațiile. Altfel nu le-am putea observa în totalitate activitățile și nu am înțelege natura implicării lor aici. Este remarcabil de similară cu implicarea lor în alte lumi emergente. Ceea ce nu putem observa ne-a fost dezvăluit de către Cei Nevăzuți.

Noi știm din transmisiunile lor, din comunicările lor cu bazele dinăuntrul lumii și cu sateliții de dincolo de lume, că multe din “specimenele” lor, cum se referă la voi, fie au pierit, sau a fost nevoie să fie folosiți pentru alte motive. Totuși, noi știm din transmisiunile lor pământene că mulți oameni dispar. Deci nu este dificil pentru noi ca să vedem conexiunea.

În încercarea lor să procreeze o nouă conducere pentru umanitate, o persoană hibridizată, ei au nevoie de toate aceste resurse biologice pe care le descriem.

Despre ce vorbim aici este cea mai ascunsă și mai secretă parte din agenda lor, partea pe care nu vă vor dezvălui-o niciodată de bunăvoie, partea pe care nu ați putea vedea-o niciodată fără o mare asistență. Dintre activitățile lor aceasta este cea mai secretă. Ei vând produse biologice pe ceea ce voi ați numi “piața neagră” din univers. Dar valoarea acestor produse și cererea pentru ele este într-adevăr semnificativă.

În multe locuri unde comerțul a fost stabilit, precum în vecinătatea voastră, astfel de comerț este ilegal, căci este considerat a fi condamnabil moral și etic. Dar cu atât de multe societăți tehnologice care există în univers și resurse biologice, cum există în lumea voastră, ce sunt atât de rare, cerința pentru aceste elemente fundamentale este considerabilă.

Multe națiuni avansânde tehnologic și-au depășit resursele biologice ale lumilor lor în măsura în care ei trebuie să le găsească acum în altă parte, și ei trebuie să comercializeze și să facă schimburi pentru ele ca unul din eforturile lor primare. Astea nu sunt pur și simplu produse alimentare, minerale și metale și elemente precum acestea. Este de asemenea și nevoia pentru produse biologice precum le-am descris, care sunt abundente în lumea voastră și care sunt abundente în cadrul familiei umane.

Așadar, când oamenii întreabă “Ce vor ei?” răspunsul adecvat este: “Ei vor lumea voastră și resursele sale. Și ei vă vor pe voi și resursele voastre.  Așa cum am spus, aceasta este cea mai ascunsă dintre agendele lor. Dar este necesar ca voi să știți căci acest lucru face încălcarea completă.

Vizitatorii nu “urăsc” umanitatea. Ei nu sunt cruzi și ucigași în sensul în care v-ați putea voi gândi. Ei doar vă văd ca pe o resursă la fel cum vă vedeți voi animalele ca pe o resursă. Pentru ei, deși voi aveți inteligență, ei consideră că voi sunteți haotici și indisciplinați într-un mod iremediabil, și ei nu vă înțeleg motivațiile voastre mai profunde. Ei văd tehnologia voastră ca fiind într-o fază adolescentă mai degrabă, și privesc la comportamentele voastre distructive cu îngrijorare, anxietate și repulsie. Fiind fără Cunoaștere, fundația spirituală, ei nu văd că ceea ce comit ei asupra lumii voastre este condamnabil etic sau moral. Acest lucru este doar o oportunitate pentru a-și îndeplini neceistățile lor practice.

Așa cum am spus, ei caută să aducă umanitatea în Colectivul lor, dar acest lucru este doar pentru o parte foarte selectă din populația voastră. Și aici nu ați fi la nivelele superioare din ierarhia lor. Pentru toate celelalte persoane din lume, ce se va întâmpla cu acestea dacă Intervenția este completă, dacă ocuparea poate fi stabilită complet?

Am fost reticienți să vă spunem anumite lucruri pentru că nu ne dorim să vă pierdeți atenția. Nu ne dorim să vă întoarceți în negare, gândindu-vă că voi nu puteți înfrunta aceste aspecte. Așa că am încercat să fim extrem de atenți la modul în care să vă prezentăm situația. Dar în ciuda acestui fapt, există anumite lucruri pe care trebuie să le cunoașteți și pe care nu le puteți vedea ușor din punctul vostru de vedere. A trebuit să învățăm despre aceste realități și noi înșine cu toate acestea noi am avut asistență așa cum noi o funizăm pentru voi. Dar natura condamnabilă a Colectivelor și lipsa de moralitate și etică este ceva ce a trebuit să înfruntăm. De aceea noi evităm Colectivele în lumile noastre, unde ele nu pot pătrunde.

Există multe națiuni în univers care au creat alianțe pentru a se proteja de Colective precum acestea, în special în zone intens locuite ale galaxiei. Din acest motiv multe din activitățile Colectivelor sunt guvernate de uniuni comerciale și de puteri și autorități guvernante regionale. Ei sunt ținuți sub control de multe alte forțe care nu vor să intre sub incidența persuasiunii sau controlului lor. Chiar mulți dintre partenerii lor comerciali îi privesc cu anxietate. Și chiar dacă sunt forțați să se angajeze în comerț cu Colectivele, ei trebuie să se protejeze de influența Colectivelor.

Resursele sunt prețioase în univers – resursele minerale, resursele de apă, resursele biologice, resursele alimentare. Marile societăți tehnologice, precum Colectivele, au o nevoie enormă de resurse pentru propria lor întreținere. Comerțul lor este bazat pe achiziția acestor lucruri și pe explorarea de noi surse. Desigur, acest lucru îi face interesați în primul rând de lumi emergente precum a voastră, ce emerg în cadrul regiunilor unde ei au influență și putere.

Considerați cuvintele noastre. Acum vă vom spune ce trebuie să faceți.